În data de 28 mai, în jurul orei 22.00, un sibian a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a fost martor la un eveniment comis cu violență, o persoană fiind deposedată de un portmoneu.

Evenimentul sesizat s-ar fi produs pe str. Lungă din municipiul Sibiu, astfel că cel mai apropiat echipaj de poliție a fost direcționat spre locul faptei, la fața locului fiind identificate atât victima cât și presupusul agresor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în data de 28 mai, în jurul orei 2148, victima — un bărbat de 77 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în urma unei lovituri primite a căzut pe trotuar, iar agresorul l-a deposedat de portmoneul pe care îl avea asupra sa. La cererea persoanei vătămate de a-i returna portmoneul, acesta i-a adresat amenințări cu acte de violență. Agresorul, un mureșean în vârstă de 34 de ani, a fost reținut la fața locului de mai mulți martori la eveniment.

Împotriva agresorului s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

IPJ Sibiu / Foto:gazeta.ro