La intersecția magică dintre experiențe colective, mitologie, ritmuri ancestrale și ecoul sunetelor naturii, o invitație unică te așteaptă: o seară încărcată de muzică autentică și vibrații care trezesc sufletul. Trupa iarba Fiarelor ne invită într-un spațiu unde realitatea se împletește cu legendele, dând naștere unei colecții de nestemate auditive.

Cu un repertoriu ce include preferatele publicului, precum Ține-mă blând, Ioane (Încetuc, cu treabă bună), Dară că da, și 200 (două sute), seara promite să fie una de neuitat.

Bilete:

studenți/elevi – 40,00 lei
Acces general Early Bird – 50 lei
Access general – 60 lei

Lansată în 2018, iarba Fiarelor a fascinat de la început prin autenticitate și adâncime. Cu două albume de studio la activ, Desculţ (2020) și Slobod (2023), continuă să exploreze și să redefinească muzica neaoșă, punându-și amprenta unică pe scena muzicală contemporană.

“Vino să trăiești alături de noi o seară de neuitat, să dansăm și să ne lăsăm purtați de povestea care ne unește. Este mai mult decât un concert, este o celebrare a vieții, a naturii și a legăturilor care ne țin împreună.

Rezervă-ți locul în lumea magică a muzicii și miturilor!” – au lansat invitaţia organizatorii.

Program:
19:00 – deschiderea ușilor
19:30 – Florin Mândru
20:30 – Ada Morar
21:00 – iarba Fiarelor
23:00 – Mariusescu

Sursa: Republic HUB