În perioada 20-25 iulie, are loc a doua ediție a turneului internațional de șah Open Tîrgu-Mureș. Un eveniment unic la Tîrgu Mureș și cel mai important la nivel regional, organizat de CS Juvenes. Trei mari maeștri și patru maeștri internaționali, într-un turneu cu 7 runde în sistem elvețian și premii în valoare totală de peste 20.000 de lei.

Concursul de șah este preluat de cele mai importante site-uri de specialitate din lumea șahului, iar partidele de la primele 12 mese sunt comentate în direct pe pagina noastră de Facebook 😊👉https://www.facebook.com/CSJuvenes👉https://chess24.com/…/live…/targu-mures-open-2021/1/1/1👉https://www.chessbomb.com/arena/2021-targu-mures-open👉https://www.chess.com/events/2021-targu-mures-open👉https://live.followchess.com/#!targu-mures-open-2021

Accesul în sălile de joc se va face începând cu ora 14. Vă recomandăm să ajungeți mai devreme pentru finalizarea formalităților de înscriere, completarea formularelor legale și să aveți în vedere că vom face un triaj Covid.Fiecărui participant sau oficial care va avea acces la sălile de joc i se va măsura temperatura corporală. Această procedură este realizată de personal de specialitate, cu sprijinul Ambulanței Samaritanus. Temperatura va fi măsurată în ureche cu termometru Brown, cu capișonul de plastic de unică folosință. Ca atare, vă rog să luați în calcul că acest triaj poate să dureze puțin timp.Măsurarea temperaturii corporale se va face în fiecare zi a competiției.