„Dacă nu fumezi, nu te apuca. Dacă fumezi, lasă-te. Dacă nu te laşi, fă o schimbare!”

Philip Morris România a lansat campania Unsmoke Romania, prima campanie împotriva fumatului demarată în ţara noastră de o companie din industria tutunului. Totodată, a fost lansată şi platforma unsmoke.ro, un demers ce se adresează în egală măsură fumătorilor şi nefumătorilor, cu scopul de a porni un dialog autentic despre opţiunile pe care fumătorii le au pentru a elimina fumul din vieţile lor şi ale celor dragi.

Toți ne dorim o lume fără fum.
Fumători și nefumători deopotrivă.
Împreună putem elimina complet fumul din viața noastră.

Cu toții știm că fumatul cauzează cancer pulmonar și alte boli grave. Totuși, peste un miliard de adulți încă fumează, iar potrivit estimărilor, această cifră se va menține și în anul 2025.

Putem, însă, schimba acest lucru. Și o vom face. Împreună putem construi o lume fără fum. Pentru că fumul este principala problemă și nu fumătorii. Cea mai bună alegere pentru orice fumător este să renunțe complet la țigări și la nicotină. Totuși, fumătorii care altfel ar continua să fumeze, ar trebui să aibă posibilitatea de a trece la alternative fără fum, bazate pe cercetare științifică riguroasă.

A venit momentul ca prietenii, familiile și colegii să își unească forțele. Să se inspire și să se sprijine reciproc pentru a face această schimbare.

Împreună putem crea o lume fără fum.
Împreună putem crea o Românie fără fum.
Unsmoke Romania.

Sursa: unsmokeyourworld.com/ro/