Pe 13 mai, Republic Production și Mike Godoroja & Blue Spirit te invită la Republic Hub Târgu Mureș, de ora 19:30, la spectacolul de lansare a albumului Multimedia EP VIAȚĂ: iubire ▪︎ armonie ▪︎ zbor. Eveniment susținut de REEA Agency.

Este un concept spectacular care se așează în trei părți și care asociază muzica cu elemente spectaculare de sound video design, elemente teatrale, dar și momente surprinzătoare de improvizație.

Ideea acestui spectacol ne va purta într-o revelație asupra acestui dar de neprețuit care este Viața. Fiecare piesă muzicală, fiecare segment spectacular de sunet, lumini, video și interpretare teatrală vin să susțină un romantism actual pe care Mike îl declară și susține.
Este prima realizare scenică în care viziunea lui Mike se așează sub cheia Art-Rock.
Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la soul la folk și chiar muzică jazz și progresivă .
Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt un exotism în România cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele sintetizatoare digitale Touch Screen Synthesizer.

Este o producție complexă care poartă amprenta multimedia. Sunet surround, poeme integrate muzical, un scenariu bine pus la punct care vine să reflecte ideea acestei Trilogii „iubire.armonie.zbor” despre „Viață”.

Biletele sunt disponibile pe https://www.ambilet.ro/tc-events/mike-godoroja-blue-spirit-ms/

Foto: Fb Republic HUB