Referitor la campania pentru salvarea băieţelului din Reghin, Eduard, diagnosticat cu cancer, pentru a preintampina eventuale fraude, facem urmatoarele precizari:

“Dragi oameni, in calitate de membru organizator al acestei campanii pentru strângerea de fonduri, va aduc la cunoștiință ca toți oamenii din țara care doresc sa doneze pentru Eduard Valentin sa o facă direct pe contul mamei (Oprea Raluca Elisabeta), contul asociației Salvează o inima sau direct pe Facebook iar firmele o pot face prin Fundația BG Soft!

Urnele depuse de către noi sunt in județul Mureș și Cluj, iar pentru colectarea lor pe orașul Reghin și satele învecinate se ocupa strict Maria Ramona Zidar și Eu (Lup Claudia Daniela) iar pe orașul Targu Mureș și zonele învecinate se ocupa strict doamna Tatiana Maria Macarie!

Va mulțumim enorm pentru efortul depus in salvarea vieții lui Eduard Valentin! In continuare VA RUGAM sa Rămâneți alături de noi! Doamne ajuta🙏

contul mamei OPREA RALUCA ELISABETA, deschis la BT, cont:

EURO – RO91BTRLEURCRT0421714901

În România nu poate fi operat, iar părinţii lui Eduard au găsit un spital din Franţa care le poate salva copilaşul. Intervenţia costa însă foarte mult. Familia are cateva zile la dispoziţie să adune 350 de mii de euro, sumă de care depinde acum viaţa micuţului. (Stire initiala, aici)

LEI – RO44BTRLRONCRT0421714901