Se aproprie alegerile locale stabilite pentru data de 27 septembrie 2020. În cursa pentru scaunul de primar al municipiului Târgu Mureș s-au înscris mulți candidați, majoritatea dintre ei fiind de fapt cei care au stat și executat ordinele actualului primar florea dorin. Printre ei se numără și candidatul Theodora Benedek, mama copiilor fostului conducător UDMR Mureș. Aceasta s-a aflat pe lista consilierilor locali propuși de florea dorin la alegerile locale în 2016, a votat apoi cam tot ce a propus el, iar acum le spune târgumureșenilor cum nu s-a făcut nimic în ultimii 4 ani. O mică sinteză referitoare la aproprierea dintre cei doi, redată integral în rândurile de mai jos, este făcută de consilierul local Radu Bălaș:

“Știu ca unii nu au memoria bună și trebuie să le readuc aminte: timp de trei ani, între 2016 și 2019, Theodora Benedek a fost în echipă cu Maior și Florea.

Theodora Benedek a fost în echipă cu Maior și Florea.

Theodora Benedek a fost în echipă cu Maior și Florea.

Theodora Benedek a fost în echipă cu Maior și Florea.

Au candidat împreună și au fost împreună cu tot ce presupune asta. Înainte de fiecare ședință de Consiliu Local, Theodora (împreună cu ceilalți consilieri PNL) mergea în biroul lui Maior, de unde lua lumină și ordine cum să voteze la fiecare proiect.

Nu a avut niciodată niciun punct de vedere diferit, niciun proiect care să contravină măreței viziuni a lui Maior și Florea.

În momentul în care Florea mă jignea pe mine și pe colegii din POL (motiv pentru care am proces în derulare cu el), Theodora stătea în dreapta lui și se hlizea, nu îl întrerupea, chiar dacă, în calitate de președintă de ședință, trebuia să facă asta, deoarece Florea încălca Regulamentul și bunul simț. Ba, mai mult, îi ținea isonul.

Asta e realitatea și rog pe oricine să-mi aducă vreo dovadă că ce am scris eu nu este adevărat.

Eu am fost acolo. Am fost acolo printre ei, i-am văzut, i-am simțit, i-am auzit. Mersul pe role și făcutul de gulyas al Theodorei nu poate schimba realitatea ultimilor ani. Ea nu a fost în Opoziție cu Florea și Maior nicio secundă, a fost cu ei, iar, dacă lucrurile nu au mers bine în oraș, asta i se datorează și ei. Căci a fost împreună cu ei.

P.S. Textul de mai sus se referă la candidatul Theodora Benedek și nu la persoana sa. Asta ca să evităm alte discuții inutile,” a scris consilierul local Radu Bălaș.

La final, redăm și câteva imagini video care întăresc spusele consilierului.

MS / Foto: captură video sedinta CL Târgu Mureș 2016