Prima veste buna de la redeschidere…

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai mare companie aeriană din România, a anunțat astăzi extinderea rețelei din Tîrgu Mureș.

Începând cu data de 27 octombrie, zborurile către Budapesta vor fi operate
zilnic. Pasagerii își pot planifica deja călătoriile în acest oraș frumos, biletele fiind disponibile pe wizzair.com cu prețuri începând de la doar 39 RON / 9,99 EUR*.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Tîrgu Mureș
are o semnificație specială pentru Wizz Air, deoarece este primul oraș din România de unde am operat. În ultimii 13 ani am transportat mai mult de două milioane de pasageri pe rutele noastre cu tarife scăzute, oferind în același timp nenumărate oportunități prin călătorii accesibile în Transilvania. Fiind cea mai mare companie aeriană din România, rămânem dedicați clienților noștri transilvăneni din Tîrgu Mureș, care în curând se vor putea bucura de serviciul nostru excelent la bordul curselor zilnice spre Budapesta sau al uneia dintre cele de pe celelalte trei rute. Echipajul nostru așteaptă cu nerăbdare să primească fiecare pasager WIZZ cu un zâmbet la bordul aeronavelor noastre.”

Péter Ferenc, Președintele Consiliului Județean Mureș: Ziua de astăzi reprezintă cel mai important pas, după redeschiderea Aeroportului Transilvania. Începând din octombrie vom avea curse zilnice către Budapesta și acest lucru reprezintă un beneficiu din punct de vedere turistic și nu numai. Asta pentru că încă de anul ăsta mureșenii vor avea acces, cu o singură escală spre Budapesta, la zboruri către peste 143 de destinații ce pleacă din capitala Ungariei. Vom continua dezvoltarea Aeroportului, deoarece creșterea numărului de destinații este o prioritate, dar și asigurarea unor condiții la standarde cât mai înalte este la fel de importantă și de aceea vom continua sa alocam fonduri pentru investiții.

Sursa: WizzAir /  Foto cop: colaj arhiva