Astazi, în jurul orei 06.30, pe DN 14, la km 81+950 m, în afara localității Daneș, un bărbat, de 49 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând in coliziune frontală cu un cap de pod, situat pe partea dreaptă a sensului său de mers, după care s-a răsturnat în șanțul pluvial de pe același sens.

A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, accidentul s-ar fi produs pe fondul apariției pe partea carosabilă a trei cai, iar pentru a evita accidentarea cu acestia, conducătorul autoturismului ar fi frânat, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

În cauza, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului.


Va reamintim ca astazi:  LUNEA NEAGRA! Multe accidente soldate cu morti si victime ranite grav, in aceasta dimineata! FOTO

 

MS / Foto: Ruxanda Galut- INFO trafic jud Mures