Un bărbat din judeţul Neamţ şi-a distrus maşina după ce îi fusese reţinut certificatul de înmatriculare pentru că autoturismul avea mai multe defecţiuni.

El a transmis în direct pe Facebook în timp ce spărgea geamurile şi farurile maşinii. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii rutieri şi specialiştii Registrului Auto Român Neamţ au desfăşurat, luni, o acţiune comună în oraşul Roznov. ”În jurul orei 09.10, poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 156 A, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din Roznov. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, împreună cu reprezentanţii R.A.R. Neamţ, s-a stabilit că autoturismul în cauză prezenta multiple defecţiuni, fapt pentru care a fost sancţionat conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, certificatul de înmatriculare a fost reţinut.

Totul s-a terminat cu o serie de amenzi, în valoare totală de 3.310 lei: 1.000 de lei pentru adresarea de injurii şi 2.310 lei pentru defecţiunile tehnice descoperite la maşină.

Sursa: observatornews.ro / Foto: captură video (colaj) video Fb Pală Daniel

Sursa: Fb Pală Daniel / Foto: captură video (colaj)