În ultimele săptămâni cei de la Old Romania au transpus, sub formă de clipuri, câteva subiecte din istoria locală și națională, despre România frumoasă a anilor de demult. ❤️ La mulți ani, România! 🇹🇩

Unul dintre ele este acesta, care se vrea o prezentare lucidă și onestă a realizărilor românești. Clipul prezintă 26 de evenimente, premiere și invenții românești, care au contribuit la dezvoltarea lumii moderne.

“Dacă vă plac clipurile, am și eu o rugăminte: abonați-vă la canalul “Old Romania”. Doar așa proiectul va putea merge mai departe. Pe voi nu vă costă nimic, iar pe mine nu mă va mai costa nimic”, spune Radu Bălaș, inițiatorul proiectului.

Film despre România frumoasă a anilor de demult, realizat de https://www.oldromania.com. “Old Romania” reunește mai multe produse destinate protocolului, bazate pe imagini, hărți, monede, timbre sau bancnote vechi: albumele unicat cu coperte de lemn Old Romania și Old Bucharest; Old Romania Maps – reproduceri după 18 hărți vechi; Old Romania Gift – conține bancnotă originală de 500 lei/5000 lei, din anii ‘40; Souvenir from Old Romania – conține monedă și timbru originale, cu Regele Mihai I, din anii ‘40; Albumul “România 100”, dedicat Marii Uniri de la 1918; Atlasul Istoric Geografic al Neamului Românesc; Albume din câteva localităţi ale Transilvaniei.

Text, voce, imagini: Radu Bălaş

Muzica: https://republicproduction.ro

Montaj: https://www.reea.net/