Publicăm integral anunțul primarului Sófalvi Szabolcs din Sângeorgiu de Mureș, în care anunță instalarea dispozitivelor de dezinfectare în scarile blocurilor. Deși se prevede obligatoriu în Ordonanța Militară această măsură, din informațiile noastre este prima localitate care se conformează.

Pentru a reduce răspândirea coronavirusului astăzi am început montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante pentru mâini la toate intrările blocurilor de locuințe.

Rugăm să se utilizeze, cu măsură, dezinfectantul, și numai acele persoane care sunt obligate să părăsească în mod repetat locuința, dat fiind faptul că în comerț se găsește foarte greu sau aproape deloc astfel de soluție! Reîncărcarea lor se va realiza de către Asociația de proprietari! Vă mulțumim pentru atitudinea responsabilă!”, a scris primarul pe facebook.

“A koronavírus terjedésének csökkentése érdekében, mától kézi fertőtlenítőszerrel ellátott adagolókat szerelünk a lépcsőházakba.
Mivel a kereskedelemben már szinte egyáltalán nem lehet találni kézi fertőtlenítőszert, kérjük, hogy csak azok használják a folyadékot, (takarékosan) akik kénytelenek többször elhagyni a lakhelyüket! Az adagolók további feltöltéséről a Lakótársulások fognak gondoskodni!
Köszönjük a felelősségteljes hozzáállást!”