Conform unor surse de încredere din cadrul personalului medical de la Spitalul Clinic Județean Mureș, capacitatea de internare a bolnavilor de COVID-19 a fost depășită pe cele două Secții Infecțioase. Ceilalți bolnavi COVID-19 sunt aduși în clinica de pe strada Gh. Marinescu nr. 1. În cadrul aceleiași clinici există deja, de mai multe zile, bolnavi de coronavirus internați pe secția ATI.

Precizăm că informațiile nu sunt confirmate oficial, ca multe altele, dar le considerăm reale, atât din privința surselor noastre cât și din simpla privire asupra numărului de bolnavi confirmați oficial ca fiind infectați, care, la cât e de mic, pare greu de crezut în urma informațiilor pe care le deținem. Este posibil ca multe teste să fie ținute fără rezultat oficial pentru a nu crește statistica celor infectați, dar cert este că salvările vin, iar în spitale numărul lor crește mereu.

Oficial, până astăzi, 4 aprilie, în județul Mureș au fost confirmate 57 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De asemenea, 97 de persoane din județul Mureș sunt internate cu suspiciune de infecție cu Coronavirus, transmite prefectura Mureș.

Revenim cu amănunte.

MS / Foto: caracter info