In urma materialului publicat luni, compania Salubriserv ne-a trimis un email in care ne comunica faptul ca au fost luate masuri impotriva celor implicati si isi cere scuze fata de targumureseni.

“S.C. SALUBRISERV S.A, prin reprezentanți legali, referitor la articolul “VIDEO! Salubriserv arunca gunoiul in mijlocul strazii si… pleaca!”, publicat pe site-ul ardealnews.ro ne cerem scuze pentru disconforul creat și vă aducem la cunoștință că au fost identificate  persoanele vinovate și au fost luate măsuri disciplinare de sancționare a acestora conform art.247 din C muncii.

Totodată orice alte nemultumiri va rugam sa fie comunicate pe mail  office@salubriserv.ro, iar SC SALUBRISERV SA  își ia angajamentul de a interveni prompt la orice sesizare.”

Nu este atat de important faptul ca au reactionat prompt in urma clipului video scandalos difuzat de noi, cat ca, asa cum insasi compania precizeaza, dvs. puteti trimite sesizari pe adresa mentionata, astfel speram intr-o imbunatatire reala a servicilor oferite catre populatie.

MS / Foto: colaj