Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea Forțelor pentru Operații Speciale din România, la Târgu Mureș vor fi organizate, săptămâna aceasta, mai multe manifestări.

Astfel, în perioada 28 februarie – 2 martie între orele 10.00 și 17.00, în Cetatea medievală Târgu Mureș, vor avea loc prezentări de tehnică și echipamente specifice Forțelor pentru Operații Speciale și în premieră în Târgu Mureș, o expoziție organizată în colaborare cu industria națională și internațională de apărare.

Joi, 2 martie, în Piața Victoriei din municipiu, începând cu ora 12.00, va avea loc ceremonia militară și religioasă, care se va încheia cu defilarea gărzii de onoare.

Din cauza acestor evenimente, începând de azi, 27 februarie și până joi, 2 martie, între orele 06.00 – 20.00 pe Bulevardul Cetății (sensul de urcare str. Avram Iancu – str. Victor Babeș) va fi restricționată circulația autovehiculelor.

De asemenea, parcările din această zonă vor fi eliberate.

De asemenea, joi, 2 martie, traficul în zona centrală va fi restricționat în intervalul orar 9.30 – 13.30, pentru organizarea ceremoniei care va marca Ziua Forțelor pentru Operații Speciale din România.

Foto: caracter informativ