În cursul zilei de astăzi, în localitatea Cristești, județul Mureș, asupra unei persoane care nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu a fost dispusă carantinarea instituționalizată, transmite primarul localității, Kovács Edit.

Pentru siguranța locuitorilor din Cristești, azi a fost ridicată o persoană de sex masculin, care a încălcat măsura autoizolării la domiciliu, iar DSP Mureș a dispus carantinarea instituționalizată a acesteia. SITUAȚIA ESTE SUB CONTROL! Nu există motive de panică! Aceeași procedură va fi urmată pentru toți cei care nu înțeleg sensul cuvintelor: izolare la domiciliu. Mulțumim tuturor autorităților și instituțiilor implicate în acțiune!” a scris Kovács Edit.

“Acțiuni cu efective mărite ale Secției de poliție rurală nr. 4 Ungheni au avut loc vineri, 3 aprilie, pe raza localității Cristești, în vederea verificării modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă.
Forțele de ordine au acționat pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, în scopul prevenirii și limitării răspândirii Covid-19, precum și în vederea asigurării unui climat optim de siguranță publică. Le mulțumim pentru prezența activă, implicarea și profesionalismul de care dau dovadă în această perioadă dificilă.
Atragem din nou atenția tuturor cetățenilor, că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Totodată, vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale!
” mai transmite primarul.

MS / Foto: Kovács Edit