O stire aparuta pe siteul RTM, care citeaza prefectura Mures, suna cam asa:

<< Municipiul Tîrgu-Mureș va fi legat de Autostrada Transilvania până în 2020. Colegiul Prefectural a aprobat astăzi Planul de acțiuni pe anul 2017 pentru realizarea în județul Mureș a obiectivelor cuprinse în programul de guvernare 2017-2020.
Planul cuprinde atribuții ale instituțiilor pe fiecare domeniu de activitate, de la buget, fiscalitate, infrastructură și mediu, până la educație, tineret și turism.
În domeniul infrastructurii, planul prevede câteva obiective majore, a explicat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Mureș, Ela Giurgea: “Sunt prevăzute cu termene clare prelungirea Căii Sighișoarei, în direcția DN 13, Primăria Tîrgu-Mureș, cu termen de realizare 2020, sunt lucrări foarte mari, cu implicații financiare mari, tronsonul de legătură strada Budiului și Autostrada Transilvania, podul peste râul Mureș, toate acestea au ca orizont de finalizare 2020-2019. Pentru anul acesta, estimat decembrie 2017, reabilitarea căii ferate magistrale pe tronsonul Sighișoara-Ațel, este o lucrare mare care sperăm să fie realizată la termenul stabilit.” >>

Ce nu este precizat: Oare va fi gata si autostrada Transilvania pana atunci? 😉 Sau ne vom lega la ce? Oare doar seamana izbitor cu celalalte stiri din ultimii 27 de ani in care PSD anunta cu mare fast inaugurarea mai multor km de autostrada decat are Romania de la un capat la altul?

Despre toate astea vom vedea. Cert este faptul ca nici nu s-au apucat de drumul de legatura de pe strada Budiului…

In incheiere va prezentam imagini de la inaugurarea lucrarilor pentru centura ocolitoare a municipiului, facuta cu mare fast in urma cu ceva ani si aflata intr-un stadiu…

Sursa video: www.inmures.ro