ATENTIE! Desi avea emis ordin de restrictie…

La data de 10 ianuarie a.c., pe numele unui bărbat din Sighişoara a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti. Reamintim că la data de 9 ianuarie a.c., acelaşi bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a fost depistat în locuinţa soţiei, faţă de care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 300 de metri.

La data de 21.12.2017, Judecătoria Sighişoara a dispus emiterea unui ordin de protecţie, privind un bărbat, de 51 de ani, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă minimă de 300 de m, faţă de soţia acestuia, fiindu-i interzis orice contact cu aceasta.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă hotărârea instanţei, fiind depistat de poliţişti la data de 09.01.2018, în locuința femeii, din Sighișoara, în timp ce o amenința cu acte de violență.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești și amenințare.

In alte cazuri finalul a fost tragic…


Sa nu uitam celalalte cazuri tragice care au avut loc in 2017 in Mures. Aceste victime nu au avut sansa ca atacatorii sa fie arestati inainte de producerea tragediei:

iunie 2017 – Femeie injunghiata pe strada de fostul iubit! – UpdateDescriere incident…

mai 2017 –  Inca o femeie a fost ucisa de iubit, in Mures! 🙁

ianuarie 2017 –  Incepe judecata criminalului care a impuscato mortal pe Emese!

decembrie 2016 –  Barbatul banuit de uciderea doctoritei Benedek – trimis in judecata!

IPJ Mures / Foto: colaj arhiva