Scene de groaza s-au petrecut intr-un cartier din Tirgu Mures, marti-noapte. O femeie de 40 de ani a fost injunghiata in plina strada de fostul iubitIata cum s-a petrecut evenimentul nefericit:

Incidentul s-a petrecut cu putin inainte de miezul noptii in cartierul Dambul Pietros din Tirgu Mures. Femeia lucra la un bar si la miezul noptii a iesit din tura si se indrepta spre casa. Cand ajuns intre blocuri, fostul iubit, care o pandea, i-a sarit in fata si a injunghiat-o. Cativa vecini au auzit strigatele victimei si i-au sarit in ajutor. Femeia a fost transportata in stare grava la spital. In mamoentul de fata starea de sanatate a victimei este stabila.

Locuitorii din cartier sunt socati de cele intamplate. Femeia se despartise de individul extrem de violent, si pentru ca barbatul a continuat sa-i tina calea si s-o bata, ea a reusit sa obtina un ordin de restrictie. Insa hartia data de un judecator nu l-a impiedicat pe agresor sa continue hartuirea. Din luna februarie si pana aseara, interdictia a fost incalcata de patru ori. De fiecare data, spun vecinii, femeia a chemat politia. Dupa atatea atacuri, barbatului i s-a intocmit dosar penal, insa instanta a decis ca el sa fie cercetat in stare de libertate.

Agresorul care si-a injunghiat fosta iubita si a incalcat astfel a cincea oara ordinul de restrictie. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecatorii au admis propunerea parchetului, ca agresorul de 30 de ani sa fie cercetat dupa gratii. Omul, extrem de periculos, este acuzat de tentativa de omor, scandal si nerespectarea hotararii judecatoresti

Acesta este al patrulea caz de violenta in familie deosebit de grava petrecut anul acesta in judetul Mures. In urma acestor incidente tragice a fost initiata aceasta campanie –  Zero toleranţă faţă de violenţa în familie, la Tîrgu Mureș! -, din pacate fara efect pentru atacatorul din acest caz.

Sursa:stirileprotv.ro