Pentru inceput readucem in atentie materialul acesta publicat in aprilie: Cauzele si factorii agresivitatii. Puteți primi ajutor! Multe potentiale victime se pot salva daca ar lua masuri din timp! Poate si tragedia de mai jos putea fi evitata… 🙁

Inca o crima oribila a avut loc in judetul Mures, saptamana trecuta, in localitatea Archita, Vanatori. Conform cercetarilor efectuate a reiesit faptul ca o femeie a decedat in urma multiplelor lovituri primite, in mai multe parti ale corpului. Acestea i-au fost aplicate de un barbat cu care victima locuia fara acte legale. Barbatul si-a recunoscut fapta in fata procurorilor si a fost arestat pentru o perioada de 30 de zile.

“Din concluziile provizorii ale IML, emise dupa efectuarea necropsiei cadavrului, rezulta ca moartea victimei a fost violenta si s-a datorat socului hemoragic si traumatic urmare a hematoamelor masive pectorale si epicraniene, edemului cerebral masiv si edemului pulmonar in conditiile unui poli-traumatism prin agresiune. Leziunile traumatice s-au putut produce prin mecanismul de comprimare intre doua planuri dure, lovire cu si de corp dur si au legatura de cauzalitate directa, neconditionata cu decesul”, se arata intr-un comunicat emis de Parchetul de pe langa Tribunalul Mures.

Conform unor informatii primite de la avocatul barbatului acuzat de omor calificat, “acesta va pleda vinovat, desi sustine ca nu a dorit sa provoace decesul victimei”.

Foto:anews.ro