“Plimbarea” inconstientului se putea finaliza cu o tragedie pentru oameni nevinovati…

Azi noapte, ora 23:20, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band au fost sesizaţi, despre faptul că pe strada Vale, din comuna. Sîncraiu de Mureș, se află un autoturism în șanț.

La fața locului, poliţiştii au depistat un autovehicul oprit cu roțile din partea dreaptă în șanțul de pe marginea drumului.

Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un tânăr, de 25 de ani, care a declarat faptul că a condus vehiculul aproximativ 800 m după care a intrat cu roțile în șanț.

În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la UPU SMURD Tg. Mureș în vederea recoltării probelor biologice.

Cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.


Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto: arhiva