Vineri, 21 iunie, ora 19.00, la Palatul Culturii din Târgu Mureș va avea loc un spectacol extraordinar caritabil, destinat jurnalistului de televiziune Ioan Ceaușescu. Ioan Ceaușescu este cel care a condus o perioadă TVR Târgu Mureș, a realizat o serie de campanii umanitare, a adus oameni de valoare în Târgu Murerș, ca inițiator și organizator al Festivalului SIMFEST, unic în România. Acum, el are nevoie de ajutorul nostru, după ce a fost diagnosticat cu un cancer hepatic și este necesară o nouă intervenție chirurgicală în Turcia.

Pentru a-l ajuta să strângă cei 60.000 de euro necesari, artiști foarte iubiți din toată țara vor susține un spectacol folcloric, vineri, la Palatul Culturii, unde vor fi montate cutii pentru donații, intrarea la spectacol fiind gratuită.

Vor cânta Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Alexandru Pugna, Mariana Anghel, Maria Butilă, Cornelia și Lupu Rednic, Dorina Oprea, Leontina Pop, Doru-Marian Ciuban, Narcisa și Teodor Țogorean și Aurelian Suciu. Acompaniază Orchestra Ansamblului Mureșul, avându-l ca dirijor pe Zoli Bambo. Prezintă binecunoscuta și îndrăgita Iuliana Tudor de la Televiziunea Română.

Orice ajutor este binevenit, atât la sala de spectacol, cât și în contul în lei al soției sale Corina Ceaușescu: RO29BRDE270SV55796152700.

Foto: colaj