Intervenție a pompierilor și scafandrilor la Colibița! O hidrobicicletă în care se aflau 3 tineri din Mureș s-a răsturnat în lac.

Un apel înregistrat sâmbătă după-amiaza la 112 anunța că o barcă în care se aflau trei persoane s-ar fi răsturnat în Lacul Colibița, la fața locului fiind solicitată intervenția echipajelor de salvare. UPDATE: Cele trei persoane – tineri cu vârste între 18 și 22 de ani, din județul Mureș – se aflau pe o hidrobicicletă. Doi dintre tineri au reușit să ajungă la mal, în vreme ce al treilea este căutat de salvatori.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, în zonă intervin pompierii militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, cu un echipaj de pompieri cu barcă, un echipaj SMURD de prim ajutor și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Pe lângă pompieri, la caz a fost direcționat și un echipaj de scafandri.

”În această după-masă, un bărbat a sesizat, prin 112, faptul că trei tineri au căzut în lacul Colibița. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, toți din Sânpaul, județul Mureș, ar fi ieșit cu o hidrobicicletă, pe lacul Colibița. La un moment dat, aceasta s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în lac. Doi dintre tineri au ajuns la mal, iar cel de-al treilea, în vârstă de 22 de ani, a dispărut în apă, fiind căutat de către echipele de intervenție. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului și din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sunt la fața locului și acționează în sprijin, pentru găsirea tânărului”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

Sursa: ziardebistrita.ro / Foto: caracter informativ