Costel Corduneanu, unul dintre liderii celui mai de temut clan interlop din România, a încetat din viaţă. Din primele informaţii, şeful Cordunenilor era internat într-un spital din Târgu Mureș, unde suferise o intervenție chirurgicală pe cord.

Corduneanu era supranumit „Ștefan cel Mare al Moldovei” și conducea una dintre cele mai de temut grupări infracționale din România, conform libertatea.ro

Costel Corduneanu a fost sportiv de performanță, campion mondial la lupte și subofițer în cadrul cluburilor Steaua și Dinamo Brașov, înainte să intre în lumea interlopă și să devină unul dintre cei mai periculoși lideri de clan din România. A fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9, Barcelona 1992, respectiv locul 14, Atlanta 1996. Federația Română de Lupte a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanțe: „FR de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes, Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Campion Mondial de cadeţi, Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să îl odihnească!”, conform aceleiași surse.