Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, din județul Mureș, cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. 

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Reghin s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că pe DJ 153 C, în afara localității Gurghiu, se află un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului, polițiștii au mai stabilit faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la autoturismul în cauză ar fi lipsit, iar în interiorul autovehiculului, nu s-ar fi aflat nicio persoană.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 31 de ani, din comuna Solovăstru și alți doi tineri, de 16 și 19 ani, din aceeași comună, care la momentul producerii accidentului s-ar fi aflat în autoturism, în calitate de pasageri.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi pasageri.

De asemenea, urmare a verificărilor, a reieșit faptul că șoferul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, la data de 1 noiembrie a.c. , față de bărbatul, de 31 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.Mureș.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

IPJ Mureș