Probabil plin cu tot ce au promis la alegeri…

Stimabilul S.P. (Sergiu Papuc), viceprimar instalat in functie in urma trocului PSD+PNL+UDMR Mures, bun prieten cu primarul-inculpat Dorin Florea si amicul sau Claudiu Maior, inculpat deasemenea, se trezeste sa explice el cum stie mai bine – ma rog, cum poate saracul -, in ziarul primariei Tirgu Mures, povestea bradului taiat din Tudor si “plantat” in centrul Tirgu Muresului.

Asadar, declara el acolo cum a salvat locuitorii din cartierul Tudor Tirgu Mures, probabil de umbra pe care le-o oferea bradul in zilele caniculare, cat de ieftin a fost transportul si la final ne spune ca anul acesta “vom avea un brad social-democrat”.

Daca tot e duminica si suntem mai relaxati, ne permitem sa facem putin haz de necaz, desi vorbim de niste declaratii suta la suta reale, din pacate. Deci, vom avea un brad “social-democrat”, sa ni-l si imaginam putin… plin cu tot ce au promis la alegeri:

La final, il rugam sa isi consulte mamica inainte de a mai face asemenea declaratii tampite, nu de alta dar l-ar mai salva de rasul lumii. Consideram util sfatul, mai ales ca am vazut cum explica mamica, in multe comentarii pe retelele de socializare, ce a vrut sa zica in fapt “micutul” ei. 😉

MS / Foto cop: colaj