Incompetența conducerii Aeroportului Transilvania – “manageriat” de “celebrul” Peti Andras de la UDMR, numit in acest post de CJ Mures -, este confirmată prin postarea Wizz Air, în care anunță pasagerii că nu se vor opera zboruri in 2017 de pe Aeroportul Transilvania. În spatele acestui anunț se află, cel mai probabil, informațiile privind întârzierea/amânarea lucrărilor de reconstrucție a pistei care încă nu au fost făcute publice, se arata in postarea Save Transylvania Airport.

Iata cum suna comunicatul postat de compania Wizz Air:

“Dorim sa va informam ca restrictiile operationale curente de la Aeroportul Transilvania Tirgu Mures (TGM) se prelungesc si, din pacate, Wizz Air este nevoita sa opereze zborurile planificate de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj (CLJ). Toți clienții cu rezervări afectați de suspendarea temporară a serviciului Wizz Air de la Târgu Mureș sunt contactați și li se oferă gratuit o rambursare completă, Wizz Credit sau reîncărcare gratuită. Pasagerii trebuie să-și aranjeze propriul transfer dacă aceștia aleg să călătorească de la Aeroportul Cluj-Napoca

Ne cerem sincer scuze pentru inconvenientele cauzate. Lucrăm din greu pentru a minimiza efectele negative ale acestui eveniment.

Compania noastra este un partener angajat pentru Tirgu Mures, avand o aeronava si personal local, ne-am asteptat la o pista imbunatatita in acest an. Regretam faptul ca pista nu indeplineste inca cerintele de siguranta, acesta fiind motivul mutarii zborurilor catre aeroportul Cluj Napoca, pana la o notificare ulterioara. Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operațiunile din Tirgu Mureș în 2018, odată ce lucrările au fost finalizate.”

Între timp, directorul Tarom, Eugen Davidoiu și-a dat demisia din cauza pierderilor acumulate de către compania condusă de el. Peti rămâne la conducerea Aeroportului Transilvania, probabil pentru rezultatele deosebite pe care le-a avut în ultimul an, de când conduce aeroportul. Pana cand, dle Péter Ferenc?!

Sursa: wizzair.com / Foto: colaj