UPDATE: “Judecatoare Petka Erzsebet se abține în dosarul lui Maior pentru a nu pune în pericol situația soțului angajat în Primăria Târgu-Mureș?! Poate verifica careva un eventual șantaj?” – scrie jurnalistul Florentin Deac pe blogul sau.

In contextul in care consilierul personal al primarului municipiului Tirgu Mures a depus la Tribunalul Mureș o plangere impotriva masurii controlului judiciar instituita pe o perioadă de 60 de zile, judecatorii au hotarat vineri, amanarea pronuntarii pentru astazi, 22 august 2017.

Desi inca se afla in pronuntare, interesanta este cererea de abtinere formulata de unul din judecatori, formulata ieri, insa instanta “Respinge declaraţia de abţinere formulată de doamna judecător Petka Erzsebet”.

Sa intelegem ca pana si judecatorilor le este frica sa isi asume decizii in privinta “capilor” orasului? Oare ce a determinat-o pe judecatoare sa incerce sa se abtina chiar inainte cu o zi de pronuntare?!

Va reamintim ca saptamana trecuta, Claudiu Maior si Dorin Florea au fost trimisi in judecata pentru complicitate la uzurpare de functie publica. – Gata! S-a terminat! Claudiu Maior aproape de arest!

Revenim cu amanunte.

Sursa:portal.just.ro / Foto cop:colaj