In aceasta noapte, in localitatea Suseni, judetul Mures, a avut loc un accident de circulatie in care un TIR plin cu material lemnos s-a rasturnat.

Din primele informatii, se pare ca, pe fondul neadaptarii vitezei in curba, soferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a rasturnat. In urma accidentului a fost nevoie de interventia echipajului de pompieri pentru descarcerarea soferului, care a ramas prins in fiarele contorsionate ale cabinei.

In acelasi timp a fost nevoie de aplicarea de masuri pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

“La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de descarcerare aparținând Detașamentului de Pompieri Reghin împreună cu echipajul SMURD Reghin. După executarea recunoașterii, având în vedere complexitatea și gravitatea accidentului, s-au solicitat forțe în sprijin din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Horea, mai exact de la Detașamentul de Pompieri Tîrgu Mureș, astfel în sprijinul Detașamentului de la Reghin s-au mai deplasat două autospeciale de descarcerare grea. După aproximativ două ore, șoferul a fost descarcerat și predat echipajelor medicale, urmând a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Tîrgu Mureș pentru investigații medicale ulterioare,” a declarat pentru RTM purtatorul de cuvant ISU Mures.

Posted by So Ry Eugen on 21 August 2017

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: Biró Lénárd‎ – INFO TRAFIC jud. MURES

Foto: Edy Kasper-coos‎ – Probleme DeReghin

Foto cop: Reti Szabolcs‎ – INFO TRAFIC jud. MURES