UPDATE – Intr-un final, zona a fost eliberata, autobuzul a “retras la garaj”.

Haos mare si trafic ingreunat in sensul giratoriu de pe strada Cuza Voda din Tirgu Mures, intersectia cu strada Libertatii, dupa ce inca un autobuz plin cu calatori, apartinand Transport Local Tirgu Mures aflat in asociere cu Siletina Tirgu Mures, a ramas defect, incepand cu ora 12.20!

De aceasta data, nu si-au mai permis sa-l abandoneze zile intregi, la fata locului deplasandu-se un autocamion de depanare, care intervine pentru remedierea defectiunii. Din pacate, calatorii care se aflau in mijlocul de transport pus la dispozitie contra cost de primaria Tirgu Mures, au fost nevoiti sa isi continue calatoria pe jos. Nu stim daca le-a fost returnata contravaloarea biletului, dar stim ca nu au putut folosi trecerea de pietoni, deoarece si aceasta era blocata de autobuz.

INSISTAM! Dorim sa-l rugam frumos pe cel care scrie in locul lui, pe pagina lui Claudiu Maior, sa posteze macar una din zecile de incidente cu transportul in comun si sa isi ceara scuze fata de calatori.

Toate acestea se intampla dupa ce acelasi individ a influentat votul privind alocarea a milioane de lei catre o echipa de fotbal in detrimentul unor investitii imperios de necesare, noroc ca – Votul privind alocarea milioanelor catre ASA2013 a fost declarat ILEGAL!

Chiar sunt inconstienti cei ce „asigura” transportul local – Dorin Maior, Claudiu Florea, Florea Maior sau cum ii cheama -, avand in vedere incidentele din ultimele saptamani:

1 august 2017 – Al n-lea autobuz defect care blocheaza circulatia!

30 iulie 2017 – ATENTIE! Pericol iminent de accident pe strada Libertatii!

10 iulie 2017 –  Inca un autobuz „mortua est”!

5 iulie 2017 –  Transport local Tirgu Mures: Daca nu se aprind, le explodeaza rotile!

21 iunie 2017 –  Al 4-lea autobuz care a luat foc la Tirgu Mures!

20 iunie 2017 – Inca un autobuz a luat foc in Tirgu Mures, cartierul Tudor!

15 iunie 2017 – Autobuz in flacari – cartierul Cornisa!

24 mai 2017 – Un autobuz a luat foc in Tirgu Mures!