Mai Udemerica + Pesedica, voi chiar nu vedeti ca Maiorica Penelica va impinge sa votati lucruri ilegale, pentru care, chiar daca initial va ia cu calduri, sunt sanse mari sa va duca in final la “racoare”!

In 28 iunie va spuneam: “Maine are loc sedinta CL Tirgu Mures in care se voteaza proiectul privind rectificarea bugetului municipiului Tirgu Mures. In proiectul propus initial, consilierii PSD+PNL+UDMR au adaugat, fata de bugetul votat in urma cu doua luni, nici mai mult nici mai putin decat vreo 5.000.000 de euro pentru concerte, chefuri, fotbal si alte asocieri, care nu aduc nimic in afara de o mare gaura in bugetul Tirgu Mures.

Trei consilieri POL au decis sa depuna amendamente la proiectul de buget care prevad mutarea acestor sume alocate pentru distrarea catorva targumureseni catre finantarea sistemului de invatamant si a transportului local.

In 29 iunie: Consilierii PSD+PNL+UDMR au votat sa mearga milioanele in asocierile cu cluburile “sportive” in detrimentul imbunatatirii nivelului de trai al targumuresenilor!

Astazi, 31 iulie, Prefectura Mures spune ca: alocarea banilor s-a facut ILEGAL si solicita celor care au votat asta sa REVOCE! (vezi fotocopie)

MS / Foto: colaj imagini