Acum chiar ca ne este rusine de rusinea lor! Nu credem sa mai existe vreun oras in Romania cu un transport local ajuns in asemenea hal ca in Tirgu Mures!

Nici nu mai stim exact cate autobuze cu probleme au existat in ultimele saptamani. Cert este ca, seara trecuta, inca un autobuz apartinand Transport Local in asociere cu Siletina Tirgu Mures, a ramas defect in trafic pe strada Revolutiei din Tirgu Mures, blocand din nou o banda de circulatie fara semnalizare!

Facem haz de necaz si spunem ca, in aceste conditii, normal ar fi ca biletele sa fie platite doar la coborare, deoarece nu este sigur ca plata biletului va asigura si destinatia dorita.

Totodata, ii transmitem “intemeietorului” Siletina, Claudiu Maior, ca asa bataie de joc la adresa calatorilor targumureseni nu a mai existat vreodata in orasul nostru!

Dorim sa-l rugam frumos pe cel care scrie in locul lui, pe pagina lui, sa posteze macar una din zecile de incidente cu transportul in comun si sa isi ceara scuze fata de calatori.

Toate acestea se intampla dupa ce acelasi individ a influentat votul privind alocarea a milioane de lei catre o echipa de fotbal in detrimentul unor investitii imperios de necesare, noroc ca – Votul privind alocarea milioanelor catre ASA2013 a fost declarat ILEGAL!

Chiar sunt inconstienti cei ce „asigura” transportul local – Dorin Maior, Claudiu Florea, Florea Maior sau cum ii cheama -, avand in vedere incidentele din ultimele saptamani:

30 iulie 2017 – ATENTIE! Pericol iminent de accident pe strada Libertatii!

10 iulie 2017 –  Inca un autobuz „mortua est”!

5 iulie 2017 –  Transport local Tirgu Mures: Daca nu se aprind, le explodeaza rotile!

21 iunie 2017 –  Al 4-lea autobuz care a luat foc la Tirgu Mures!

20 iunie 2017 – Inca un autobuz a luat foc in Tirgu Mures, cartierul Tudor!

15 iunie 2017 – Autobuz in flacari – cartierul Cornisa!

24 mai 2017 – Un autobuz a luat foc in Tirgu Mures!