Cam asta e transportul local iesit din comun din Tirgu Mures…

Un autobuz de la Transport Local din Tirgu Mures a luat foc azi dimineata, pe strada Gh. Doja, vis a vis de Matricon CIE.

A fost necesara interventia mai multor autospeciale de pompieri. Din primele informatii se pare ca incendiul a pornit de la instalatia electrica de la motor. Autobuzul era pe ruta obisnuita, cu pasageri, dar acestia au fost evacuati la timp.

Nu au existat victime. Revenim cu detalii.

Update: Agerpres.ro –  Un autobuz cu pasageri a luat foc în timpul mersului la Târgu Mureş – Un autobuz cu pasageri aparţinând SC Transport Local SA Târgu Mureş, care efectua miercuri o cursă regulată pe strada Gheorghe Doja către centrul municipiului s-a aprins în timpul mersului, în urma unui scurtcircuit survenit la motor, fără a se înregistra victime.  Căpitanul Cristian Virag de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului s-au deplasat două autospeciale ASAS, un ofiţer şi 10 subofiţeri, însă incendiul a fost lichidat până la sosirea pompierilor. “A fost un scurtcircuit în spate, la motor, sub capota motorului. Nu erau aşa mulţi pasageri. Este un autobuz vechi, din 2005, noi acum trebuie să îl reparăm. Este un scurtcircuit, se va stabili de unde a pornit, undeva la cablaje, putea să pornească de la radiator, de la acumulator, undeva în legătură cu cablajele. Trebuie schimbată partea electrică din spate”, a declarat Directorul SC Transport Local SA Târgu Mureş, Tatar Bela.

Update: foto de la incident / Imre Zoltan – Esti din Tirgu Mures daca…

Foto: cop arhiva