Inca un autobuz de la Siletina… kaput!

De mai bine de 24 de ore, un autobuz de transport calatori, apartinand Transport Local asociat cu Siletina Tirgu Mures – societati finantate de primaria Tirgu Mures din banii targumuresenilor -, a ramas defect pe str. Libertatii din Tirgu Mures.

Siguranta participantilor la trafic din zona se afla intr-un real pericol! Autobuzul defec(t)at a fost ABANDONAT pe podul de pe paraul Poklos, in curba, ocupand o intreaga banda de circulatie si este NESEMNALIZAT!

Oare cum este posibil ca nici politia Mures si nici pseudo-politia locala Mures (PLM) sa nu intervina in nici un fel pentru a asigura traficul in zona?! Chiar trebuie sa se intample o nenorocire pentru a se lua masuri?

Astfel, bataia de joc continua fata de targumuresenii care le platesc taxele pentru ca ei sa isi poata creste consistent veniturile – Salariile marite la primaria Tirgu Mures au ajuns la cateva mii de euro lunar!

Chiar sunt inconstienti cei ce „asigura” transportul local – Dorin Maior, Claudiu Florea, Florea Maior sau cum ii cheama -, avand in vedere incidentele din ultimele saptamani:

10 iulie 2017 –  Inca un autobuz „mortua est”!

5 iulie 2017 –  Transport local Tirgu Mures: Daca nu se aprind, le explodeaza rotile!

21 iunie 2017 –  Al 4-lea autobuz care a luat foc la Tirgu Mures!

20 iunie 2017 – Inca un autobuz a luat foc in Tirgu Mures, cartierul Tudor!

15 iunie 2017 – Autobuz in flacari – cartierul Cornisa!

24 mai 2017 – Un autobuz a luat foc in Tirgu Mures!