Astazi, in municipiul Tirgu Mures, a mai “cedat” un autobuz. De aceasta data nu a mai luat foc, dar i-a explodat cauciucul dreapta spate. Sigur ca nu trebuie facute prea multe investigatii pentru stabilirea cauzelor, este suficient sa ne uitam la “mijlocul de transport in comun” si sa aproximam ca are varsta trecuta bine de perioada majoratului!

“O explozie puternică, în jurul orei 14,53 i-a pus în mișcare pe locuitorii cartierului Tudor Vladimirescu. Pe la geamuri, prin balcoane fiecare căuta să vadă ce s-a mai întâmplat în cartierul lor considerat pașnic mai până ieri. Din fericire nu a avut viteză autobuzul, unul lung, de generație veche, care circula pe Bulevardul Pandurilor, probabil pe linia lui 21. Spun din fericire pentru că explozia unei roți poate avea consecințe nefaste.” – E.M., punctul.ro

Cam asta este situatia transportului local din Tirgu Mures:

21 iunie 2017 –  Al 4-lea autobuz care a luat foc la Tirgu Mures!

20 iunie 2017 – Inca un autobuz a luat foc in Tirgu Mures, cartierul Tudor!

15 iunie 2017 – Autobuz in flacari – cartierul Cornisa!

24 mai 2017 – Un autobuz a luat foc in Tirgu Mures!

25 iunie – In tot acest timp, la Transport Local Tirgu Mures, se verifica afisajul. Noi le transmitem sa le verifice mai bine RARul…

Daca ne luam dupa aspect, autobuzele la care incearca sa le puna afisajul, au trecut de „majorat”, lucru care pune in pericol siguranta calatorilor, asa cum se putea intampla si azi!

Unde sunt zecile de autobuze noi promise de primaria Tirgu Mures in campania electorala…

Claudiu Maior si Dorin Florea inaugurau in campania electorala un autobuz nou si performant, probabil acesta circula pe traseu special cu statie doar la primarie:

MS / Foto cop: punctul.ro