Probabil credeti ca este o poza “photoshopata”, dar, din pacate, nu este vorba de asa ceva. Este o poza reala realizata in incinta primariei Tirgu Mures!

Sa trecem peste acest fortat de situatie haz de necaz si sa privim partea grava a lucrurilor. Ne punem intrebarea cine a putut sa acorde autorizatie de constructie pentru o asemenea lucrare “a la Dorel”? Cum a putut autoriza ISU Mures aceste modificari?

Va dati seama ca acesti incapabili, cei din executivul primariei, ne acuza cand atragem atentia asupra multor lucruri imorale si de multe ori ilegale facute de ei!! Pai daca la ei “in ograda” fac asemenea lucrari, va puteti imagina cum s-a ajuns de au distrus tot ce era bun si nu au construit absolut nimic de la zero:

• platim chirii de sute de mii de euro pentru cladiri vechi aflate in paragina, in care isi desfasoara activitatea scoli cu renume, deoarece n-au fost in stare sa construiasca un campus universitar nou in 17 ani; Vezi in acest material.

• Transportul Local iesit din comun pune calatorii sa astepte in ploaie in statii neacoperite, sa  calatoreasca cu teama de a nu lua foc pe parcursul calatoriei, asta dupa ce au promis in campania electorala achizitia a zeci de autobuze noi; Vezi in acest material.

• echipa ASA2013 bagata in faliment dupa ce au alocat, din banii nostri, multe milioane de euro doar pentru a-si putea mai satisface un moft. Rezultatul: multe “smecherii” cercetate de DNA, pe langa faptul ca ne-au facut de rusine in toata lumea; Vezi in acest material.

• infrastructura zero: strazile din oras arata ca dupa bombardament, centura ocolitoare promisa este inca departe de finalizare, groapa de gunoi in oras, fapt pentru care am si ajuns de rasul Europei ca urmare a reportajului realizat si difuzat de Deutsche Welle; Vezi in acest material.

• ornamentele de Craciun inca impodobesc cladirea primariei, stalpii si copacii (pe care inca nu au apucat sa-i taie), au distrus parcurile pentru copii etc! Vezi in acest material.

Singura speranta care ne ramane este ca biroul din poza sa fie al consilierului Claudiu Maior. Ne gandim ca la cat de incurcat in gandire este, doar el putea sa aiba o asemenea idee! 😉

Oare acesta sa fie motivul pentru care tin la secret planurile cladirii? 

Din cate am auzit exista un proces pe aceasta speta, castigat in prima instanta de consilierul POL – Györfi Júlia, dar care treneaza de luni de zile din cauza ca acesti incapabili din primaria Tirgu Mures au facut recurs! Vezi in acest material.

Nu, am primit inca planurile. Chiar daca am castigat procesul, primaria a facut recurs, si se apara ca si cum as fi pericol public, iar ei trebuie sa apere integritatea cladiri… Asteptam judecarea recursului. Scopul meu de a obtine planurile actualizate, pentru initia un proiect de accesibilizare, este considerat de catre cei din primarie, un act ostil … iar sentinta data de instanta s-a facut cu aplicarea gresita a prevederilor legale“, spune consilierul Györfi Júlia intr-o postare.

MS / Foto: pagina Györfi Júlia