Nu o sa facem prea multe comentarii, ne rezumam la publicarea Contractului si a Conventiei incheiate intre municipiul Tirgu Mures si Fundatia Statusul Romano Catolic, privind inchirierea cladirii care gazduieste Colegiul National Unirea.

Asa ar trebui sa procedeze cu orice informatie in care se regasesc bani publici! Altfel ajung sa piarda procese pe lipsa de transparenta – vezi materialul acesta – pentru care, din pacate, tot targumuresenii platesc amnezile sau resursele consumate de salariatii primariei.

Va spunem doar ca valoarea cotractului este de 6.000.000 lei, bani care hotarati dvs daca meritau platiti – din taxele tuturor targumuresenilor -, pentru a folosi o cladire in stadiu avansat de degradare, in care copiii sunt nevoiti sa invete in conditii insalubre sau se putea construi un campus nou, asa cum am propus si noi, intr-o campanie foarte apreciata de targumureseni, in acest material.

Pe langa acest aspect, stiau foarte bine la momentul semnarii acestui contract in noiembrie 2014, ca in aceasta cladire va functiona si Liceul Romano-Catolic. Istoria acestuia nu o mai reluam, o gasiti in acest material sau in acesta.