Am primit o informatie, pe email, conform careia “Echipa a doua a ASA2013, club finantat din bani publici in vreo 8 ani cu vreo 40 milioane lei, a retrogradat in liga a IV-a, iar cei de la club nu stiau. Ultimul loc 12 din cele 5 serii ale LIGII a III-a retrogradeaza in LIGA a IV-a.

Echipa a doua s-a infiintat ca fiul unui director sa joace. Fiul directorului de la ASA2013 are contract de 2000 EURO net pe luna, desi este un tinar, ca oricare alt fotbalist tinar de prin zona, dar care are parte de Pile Cunostinte Relatii la federatii si nu numai.
Sa nu imi spuneti ca are 2000 euro net ca sa fie un venit in familie mai mare!?!
Totodata tatal jucatorului tinar, pentru care s-a facut tot posibilul ca echipa a doua de la ASA2013 sa fie inscrisa in liga III-a anul trecut, are o sotie judecator, care, spun gurile rele, ca poate ajuta, avind in vedere cite procese sunt si unele au nevoie de ajutorul judecatorului si a cunoscutilor sai, doar oameni suntem din Tirgu Mures, Romania. Sa nu imi spuneti ca din aceasta cauza este tinut director la ASA2013″?

Toate acestea completeaza informatiile noastre din interior, care ne spun ca acelasi lucru este valabil si in cazul tanarului “fotbalist”, copilul lui Tibi Pietris. Singura diferenta este ca acesta ar avea salariul in jurul sumei de 1000 de euro, saracul. Despre acest tanar “minune” a fotbalului romanesc au atras atentia si cativa antrenori trecuti pe la echipa si care au fost obligati de “antrenorul” Claudiu Maior, sa il bage in teren.

Ce sa mai spunem de terenul pe care se afla stadionul OSB Arena, care a fost primit pentru folosire de la primaria Tirgu Mures in mod gratuit, pentru ca mai apoi Siletina sa il inchirieze pe zeci de mii de euro catre echipa ASA2013. Sau de plati enorme facute tot catre Siletina!

Ne gandim ca retragerea brusca din viata publica a primarului Dorin Florea, coroborata cu reactia plina de furie si frustrare a consilierului Claudiu Maior din ultima vreme, are legatura directa cu somnul acestora, care banuim ca nu este prea adanc!

Oricum, este deranj mare in intreg clubul. Organele de ancheta desfasoara controale in privinta alocarii banilor, a retributiei catre jucatori, a masinilor date in loc de salariu pentru unii manageri etc. Va puteti imagina cam cate au de “acoperit”, avand in vedere sumele astronomice platite, chiar si comparand cu venitul normal al unui muresean care chiar lucreaza.

Sa fie oare acesta inceputul sfarsitului pentru adunatura de cercetati penal care se afla in jurul acestei echipe? Sa asistam la arestari chiar in urma lucrului cu care au crezut ca-si vor face imagine si ca vor prosti cel mai bine muresenii?

PS – Nu va spunem ca avem ca sursa persoane care au participat la audirile de la DNA legate de cazul in speta, dar va spunem ca toate aceste lucruri sunt adevarate, tine doar de timp pentru ca procurorii sa le demonstreze…

MS