Plan diabolic pus la cale de un notar din Târnăveni. Bărbatul este acuzat că și-a înjunghiat fosta iubită după care s-a plimbat cu ea, în mașină, pe străzi, așteptând ca victima să moară.

Suspectul în vârstă de 41 de ani este un notar public cunoscut în Târnăveni. Potrivit procuorilor, totul s-a petrecut sâmbăta trecută, seara, când cei doi s-ar fi întâlnit.

Bărbatul ar fi avut timp de aproape doi ani o relație cu victima, o femeie de 38 de ani din Blaj. Imediat după ce s-au revăzut, cei doi s-au urcat în mașină, unde după câțiva kilometri bărbatul și-ar fi atacat fosta iubită cu o armă albă.

Procurorii descriu atacul ca fiind extrem de dur – înjunghiată în repetate rânduri în zona abdominală, lovituri aplicate cu inteția clară de a-i curma viața. Victima a fost rănită și la nivelul mâinilor, cel mai probabil în încercarea disperată de a-și salva viața.

Suspectul ar fi mers în mașină cu victima mai mulți kilometri. Salvarea femeii a venit de la un echipaj de poliție, care a văzut mașina parcată neregulamentar și a mers să facă un control de rutină.

Paul și Raul, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, aflându-se în patrulare, în timp ce se deplasau pe DN 15, au observat un autoturism staționat pe un drum agricol, care nu avea de ce să-și justifice prezența pe acea cale de acces folosită exclusiv pentru muncile agricole.

La vederea autospecialei de poliție, șoferul a încercat să se pună în mișcare, însă polițiștii au blocat autoturismul. Aceștia știau deja că ceva este în neregulă, iar imediat după ce au ieșit din autospecială, portiera dreapta față a fost deschisă iar o femeie a strigat „Ajutor!!!! Vrea să mă omoare!!! M-a înjunghiat!!!”.

Paul și Raul, polițiști tineri, la început de carieră, nu au ezitat nicio secundă, au pus mâna pe arme și l-au somat pe bărbatul care se afla la volan să coboare. Bărbatul nu s-a supus imediat solicitărilor, iar polițiștii s-au poziționat pentru a putea efectua foc, în situația în care agresorul i-ar fi atacat cu o armă albă. În final, șoferul a ridicat mâinile deasupra capului și a ieșit din autoturism. A fost imediat imobilizat prin încătușare.

Apoi polițiștii i-au acordat primul ajutor victimei care prezenta mai multe plăgi prin înjunghiere, fiind într-o stare foarte gravă. Din fericire, la sosirea echipajului, a putut să fie menținută în viață și ulterior a intrat direct în operație.

Victima se află la Terapie Intensivă. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Sursa: stirileprotv.ro / Foto: Fb Sindicatul Europol