Il visez mereu, simt ca traieste…

O cititoare Mures Stiri, Pop Iuliana Daniela, actualmente stabilita in Italia, ne-a contactat cu rugamintea de a face un apel pentru gasirea fratiorului ei de care a fost despartita inca de la nastere.

Fratele, Pop Ilie, s-a nascut la maternitatea din Sighișoara, judetul Mures, in data 16/7/1983.

“Bună ziua ma numesc Daniela și sunt in căutarea fratiorului meu născut la maternitatea Sighișoara in data 16/7/1983. Vă rog din suflet distribuiti un apel ca să il pot gasi. Multumesc din inima. Dumnezeu să va dea tot binele din lume.

In data de 22/7/1983 l-au declarat mort, dar nu au vrut să arate mamei copilul. Cand tatăl meu a fost la morgă să il aducă acasă i-au zis că copilul a fost tranferat la Tirgu Mureș si așa au trecut 34 de ani si nu stim nimic.

In zilele acelea era internată in maternitatea din Sighișoara o femeie din judetul Harghita, care era la a treia sau a patra sarcina pierduta. Copilul ei s-a născut cu probleme la inima si a decedat!

Femeia avea 34 de ani atunci si era medic cardiolog la un spital din judetul Harghita. Sotul ei era militian.

Suntem siguri că copilul este la ea. Eu nu vreau să fac rău nimănui doar vreau sa stiu unde e fratiorul meu pentru ca il visez mereu, simt ca traieste” povesteste Daniela.

Poate cineva a auzit de o poveste cu date asemanatoare, gaseste asemanari fizice cu Daniela (vezi imaginea de coperta) si poate ajuta la gasirea fratelui acestuia. In imaginea de mai jos este certificatul de nastere.

MS