S-a anuntat data si locul dezbaterii publice…

A.P.M. Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului de mediului pentru Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru “Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branșamente și racord utilități”, pe amplasamentul din loc. Tîrgu Mureș, Calea Sighișoarei, fnr., jud. Mureș, titular S.C. TARGU MURES SHOPPING CITY S.R.L..

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul Agenției pentru protecția Mediului Mureș, loc. Tîrgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, jud. Mureș şi la sediul S.C. TARGU MURES SHOPPING CITY S.R.L. în loc. București, str. Barbu Văcărescu, nr. 301-311, et. 3,Sector 2, în zilele de luni, între orele 9,00 – 15,00 și marți – vineri între orele 9,00-12,00.

Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului de mediu va avea loc la Teatrul Spectrum din loc. Tîrgu Mureș, P-ța Trandafirilor, nr. 13, jud. Mureș, în data de 23.03.2018 începând cu orele 16,00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii / opinii / observaţii privind documentul menționat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mures, Tîrgu Mureș, str. Podeni, n. 10, până la data de 23.03.2018.

Noul centru comercial se va întinde pe o suprafață de peste 50.000 mp și este estimat a se deschide publicului la finalul anului 2018, când se speră ca va deveni principala atracție pentru regiune. Centrul se va ridica la intersecția dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Calea Sighișoarei din Tirgu Mures.

Potrivit investitorului, centrul va aduce un mix unic de magazine, cu branduri în premieră și spații moderne de divertisment și petrecere a timpului liber cu un cinematograf ultramodern, precum și peste 1.500 de locuri de parcare.

MS