“Noroc” ca avem sute de politisti locali, platiti cu zeci de milioane lunar, care patruleaza si ne asigura linistea…

Un bărbat, de 40 de ani, din comuna Veţca, este cercetat de poliţiştii din Mureş, după ce ar fi comis o tentativă la tâlhărie, în municipiul Tirgu Mureş, în zona parcul Eroilor.

În fapt, din cercetări a reieşit că victimele, o femeie, de 55 de ani împreună cu mama acesteia, în timp ce se plimbau în parcul Eroilor, din Tirgu Mureş au fost acostate de o persoană necunoscută, care le-a agresat atât verbal cât şi fizic şi le-a cerut portofelul pe care îl aveau asupra lor, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

În urma activităților desfășurate de poliţişti, a fost identificat un bărbat, de 40 de ani, din comuna Veţca, judeţul Mureş, bănuit de comiterea faptelor de mai sus. Față de acesta s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativa la tâlhărie, în prezent, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Mureș, arestat preventiv în altă cauză.


Cam asa se intampla cand avem  – Politia Locala Mures (PLM) – exemplu de… prostie, incompetenta si inconstienta! FOTO-VIDEO Reportaj


IPJ Mures / Foto cop: colaj arhiva