In urma cu doar cateva zile, publicam acest material – Gradinitele se ineaca la propriu – in care se poate vedea foarte bine unde duce lipsa de implicare, reabilitare si dotare din partea primariei Tirgu Mures, din cauza numirilor in functii cheie pe baza de nepotisme.

Marți, 19 Decembrie 2017, se va desfășura ultima ședința a Consiliului Local Tîrgu-Mureș din 2018. Exista pe ordinea de zi proiectele HCL ce pot fi citite aici.

Exista o sansa, dar fara presiunea voastra nu le vor vota! Va rugam distribuiti…

Sunt două proiecte unice (acesta pt crese si acesta pt gradinite), care ar merita sa fie votate de majoritatea aleșilor locali si care se referă la propunerea consilierilor POL prin care toate grupule de copiii de la creșe și grădinițe, pentru prima dată în istoria orașului, să fie finanțate conform legilor in vigoare cu toate materialele educationale necesare pentru ca educatoarele și copiii să poată să își desfăsoare activitatea conform programei școlare.

Proiectele au primit viza de legalitate a secretarului municipiului Tîrgu Mureș, dar se opune fără nicio logică directorul adjunct al direcției școli, plus are parte de opoziția majorității PNL- UDMR, deoarece este un proiect propus de aleși de pe lista POL.

Este normal ca din banii plătiți de parinții, bunicii, contribuabilii din comunitatea in care traiesc copiii din creșele și grădinițele tîrgumuresene să se finanteze conform legii toate aceste cheltuieli și să dispară acel fond al clasei ilegal strîns de zeci de ani.

De aceea credem că merită să trimiteți email aleșilor locali (prin acest formular online) și să îi rugați să voteze proiectele HCL prin care materialele didactice din crese si gradinite sa fie finantat din bugetul comunitatii, inaintea concertelor gratuite și altor proiecte inutile, prin care se risipesc anual milioane de lei din taxele si impozitele contribuabilor tîrgumureșeni.

Sursa: inmures.ro / Foto: colaj