Tribunalul Mures somează consilierii să se constituie parte civilă, să reprezinte astfel interesele Municipiului Tîrgu Mureș și ale Consiliului Local al Municipiului Tîrgu Mureș în dosarul penal nr. 1883/102/2016 în ceea ce priveşte recuperarea eventualelor prejudicii de la inculpatul Dorin Florea, în cuantum de 7.053.000 lei.

Este lesne de inteles de ce primarul-inculpat are interes sa amane de peste un an constituirea municipiului ca parte civila, dar nu intelegem de ce o face noul viceprimar Sergiu Papuc. De fiecare data cand s-a pus aceasta problema in consiliul local acesta a cuvantat insirand o serie de aberatii pe langa subiect, dar care au avut un efect benefic pentru primarul-inclupat, actiunea de constituire ca parte civila nepunandu-se in practica, iar daca municipiul nu se constituie parte civilă, orașul nu mai recuperează nimic din cei 7.053.000 lei.

Culmea ironiei ar fi sa mai plateasca orasul si amenda, asa cum se precizeaza in comunicat, in cazul in care nu se da curs nici acestei solicitari. Asta pe langa faptul ca deja a fost prejudiciat cu cele 7 milioane de lei, pe care unii se chinuie din rasputeri sa nu-i mai recuperam vreodata!

MS / Foto: colaj