Hirschmann Automotive România, în colaborare cu Primăria Sînpaul, Agenția pentru Protecția Mediului Mediu Mureș și Comisariatul Județean Mureș al Gărzii Naționale de Mediu plantează arbuști în localitatea Sînpaul, inclusiv în satul Valea Izvoarelor, în data de 20 Octombrie 2017, începând cu orele 10:30. Acțiunea este parte din Programul de Mediu al companiei Hirschmann, având ca scop principal conștientizarea importanței protecției mediului înconjurător prin implicarea în activități din viața comunității locale.

Aceștia sunt de tip ornamental, arbori, arbuști și conifere, speciile fiind mesteacăn, arbore trompetă, ienupăr, tuia, pin, tei și arțar.

Ne bucurăm și de implicarea copiilor de la școlile generale. În primă fază, 4 clase au primit planșe ce vor fi desenate independent, iar mai apoi acestea vor fi unite pentru a evidenția munca în echipă și importanța rolului fiecăruia în protejarea mediului înconjurător. De asemenea, supravegheați de participanții adulți (peste 60 de voluntari), copiii vor planta și ei arbuști în cadrul acțiunii. Motto-ul evenimentului este ‘Am plantat copaci copii’ pentru a fuziona ideea plantării copacilor, cu generația tânără.

Hirschmann România sponsorizează în totalitate acest proiect, contribuția fiind de peste 3000 de euro. Prezența companiei în comunitatea locală este importantă. Din cei 1700 de angajați, marea majoritate este din împrejurimi. Hirschmann România este activă în viața publică cu ocazia diverselor evenimente organizate în scop caritabil — mai multe detalii și poze puteți găsi pe pagina oficială de Facebook — Hirschmann Automotive Romania.