Update: Băiatul se află în stare gravă, suferind mai multe traumatisme şi arsuri de gradul doi pe mâini şi picioare, motiv pentru care a fost trimis un elicopter SMURD pentru a-l transfera la Timişoara sau la Târgu Mureş.


Un băiat în vârstă de 12 ani, din municipiul Hunedoara, a suferit azi mai multe traumatisme după ce s-a electrocutat cu un fir de la linia electrică a căii ferate şi apoi căzut de pe un pod cu înălţimea de 6,5 metri, suferind mai multe lovituri la cap şi torace, precum şi arsuri de gradul doi la o mână şi un picior. 

“La locul incidentului a ajuns un echipaj al Ambulanţei, cu un medic. Copilul era conştient, dar prezenta un traumatism cranian cu o posibilă fractură craniană, traumatism toracic, arsură de gradul doi pe membrul superior drept şi membrul inferior stâng. Copilul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Hunedoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Poliţiştii au început primele verificări în acest caz şi au stabilit că, la momentul producerii incidentului, băiatul se deplasa spre casă pe un pod peste râul Cerna, pe sub care trece şi o cale ferată electrificată. La un moment dat, copilul s-a aplecat peste pod, a pus piciorul pe cablul reţelei electrice de la calea ferată şi s-a electrocutat.

“Băiatul s-a electrocutat şi a căzut de la înălţimea de 6,5 metri pe terasamentul căii ferate. Minorul a fost transportat la UPU Hunedoara pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Năstase.

Sursa:agerpres.ro / Foto:stirileprotv.ro