Noi am atras atentia asupra acestor aspecte in nenumarate materiale, ultima data in luna mai, ocazie cu care am relatat in detaliu despre nepotismele de la echipa finantata cu zeci de milioane de euro de Dorin Florea si Claudiu Maior din banii targumuresenilor! Merita sa cititi ce scriam atunci si sa comparati cu situatia actuala: Comunicat incendiar ASA2013 – Se mentioneaza vinovatii pentru retrogradarea echipei! VIDEO

Cam asta spune acum si toata presa centrala de specialitate:

Gazeta Sporturilor: ASA2013 Tirgu Mureș a rămas aseară fără antrenor și conducător, după ce Laszlo Balint și secunzii săi, alături de președintele Dinu Gheorghe, au părăsit echipa. “Vamă” sosise la club în această vară, cu misiunea de a promova la finele acestui sezon în Liga 1. 

Sursele GSP.RO susțin că motivul care a determinat plecarea întregului staff ar fi faptul că antrenorului i-a fost impus să-l utilizeze titular pe Carlos Cherteș (18 ani) , fiul lui Cristian Cherteș, directorul general al ardelenilor.

Nu e însă prima oară când la Târgu Mureș antrenorii pleacă din cauza nepotismelor impuse din loje.

În acest an, pe vremea când echipa se afla în Liga 1, Ilie Stan fusese demis pentru că nu-l folosise pe fiul lui Tiberiu Petriș, un sponsor și totodată un impresar al clubului. În mandatul lui “Vamă”, Petriș jr. a fost folosit, însă acum a apărut cazul Cherteș.

Sursa:gsp.ro