Cum va spuneam, cu cateva zile in urma – Se introduc perchezitii corporale la intrarea in Complexul Weekend! -, incercam sa facem haz de necaz, sperand ca se razgandesc “desteptii” de la primaria Tirgu Mures, avand in vedere ca vorbim de un “strand de stat”, finantat din bani publici si care nu urmareste profitul, complexul producand peste o suta de mii de euro pierdere anual. 

Din pacate, Nu a fost asa! Nici nu s-a uscat bine stampila pe proiectul de hotarare, ca au si trecut la aplicarea lui, mai exact de luni, 7 august. Oare de ce nu au trecut la aplicarea imediata si a altor hotarari votate, de exemplu cel din decembrie 2016, referitor la alocarea a 50.000 de lei pentru fiecare unitate scolara, proiect votat dar neaplicat nici pana astazi de catre executivul primariei Tirgu Mures! –  Ati promis bani pentru toate scolile din oras! ELEVII VA ROAGA SA VA TINETI PROMISIUNEA! 

Asadar, noul Regulament de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public Administraţia Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”, actualizat prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Tîrgu Mureş nr. 144, din 6 mai 2010:

„Art.271. Se interzice introducerea în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” a băuturilor alcoolice de către vizitatori, iar consumul de produse alimentare şi băuturi răcoritoare se acceptă doar în locurile amenajate şi puse la dispoziţie de către Serviciul Public „Administraţia Complexului de Agrement şi Sport Mureşul”.
Art.272. Se înfiinţează o zonă protejată, în parcul de joacă pentru copii, cu supraveghetor, cu destinaţia de „Activ club pentru copii”, iar spațiul se dotează cu articole de papetărie şi obiecte specifice dezvoltării artei plastice a jocurilor distractive şi creative.
Art.273. Se înfiinţează un punct în care să se distribuie gratuit, la cerere, scutece pentru apă la copiii de până la 3 ani .”
2. Articolul 14, aliniatul (1) capitolul V „Programul de funcţionare”, se modifică şi va avea următorul cuprins:

”Art.14 (1) Zilnic între orele 7.00 – 20.00, contra cost, în perioada 01 mai – 31 august, cu excepţia zilelor de luni. În zilele de luni ale săptămânii în curs, accesul publicului în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” este permis gratuit începând cu ora 12.00, dar fără a avea acces la bazinele de îmbăiere şi plajă. În zilele caniculare de luni, accesul publicului în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” se va efectua contra cost între orele 12.00-20.00 , cu respectarea programului de îmbăiere în bazinele de înot.

MS / Foto: colaj imagini