Ieri, a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Tirgu Mures. Pe langa cele doua proiecte aberante votate (le redam la finalul materialului) au apucat sa-si voteze si majorarile salariale! Desi au incercat sa tina la secret anexele cu sumele votate, noi am reusit sa le obtinem. 😉 

Cum bine se poate observa in fotocopiile de mai jos, nici “conducatorii” din primaria Tirgu Mures nu au cedat ispitei oferite de legea PSD, facuta cu dedicatiei pentru ei si parlamentari, reusind sa-si stabileasca niste venituri cu mult peste nivelul judetului Mures. Este foarte adevarat ca doar pentru sefi, la cei care chiar muncesc nu s-a prea umblat.

Uite asa s-a ajuns ca orice “sefut de birout” sa aiba peste 2.000 de euro lunar (si nu sunt putini), in timp ce personalul de la ghisee, muncitorii etc sa ramana foarte aproape de salariul minim pe economie!

Si daca tot au stabilit venituri lunare de multe mii de euro pentru primar si 2 vice fara rost, cum sa uite ei de cei care-i slujesc cel mai fidel (doar le pazesc pana si parcarea), si anume politistii locali de la PLM, carora le-au stabilit chiar si 1.500 de euro lunar!

Este important de mentionat ca votul consilierilor a venit ca urmare a indemnului PNListei Theodora Benedek, care inaintea votului le transmitea colegilor din CL, ca este normal ca si personalul primariei sa aiba venituri decente bla bla. Ce a uitat dansa sa le mentioneze este faptul ca doar cei din conducere beneficiaza in realitate de mariri consistente si ca marea majoritate a personalului ramane aproape cu acelasi venit! V-ati prins unde si la cine este ipocrizia? 

La final, sa nu uitam si de celelalte proiecte aberante votate ieri si de cei care au “deschis gala” veniturilor frustrante in judetul Mures :

MS / Foto: colaj imagini