La finalul lunii mai 2017, publicam – ASA2013 mentioneaza vinovatii! – se pare ca am avut dreptate din nou!

In urma cu putin timp, Curtea de Conturi a finalizat controlul la primaria Tirgu Mures. Ce putea sa gaseasca altceva decat multe miloane lipsa sau alocate nejustificat! Astazi, publicam concluzia acestora privind alocarea nejustificata de fonduri catre Siletina si asa-zisele cluburi sportive, noi spunem ca sunt mai mult NEsportive daca luam in calcul alocarea de fonduri de la buget care duc la concurenta neloiala fata de celelalte cluburi private care nu beneficieaza de aceste “avantaje”.

Asadar, va lasam sa cititi, in fotocopia prezentata mai jos, ce au gasit organele competente de control, aceleasi lucruri pe care le-am scris si noi de multe ori. Voi ce spuneti, este sau nu vorba de ceva in neregula sau si acest organ de control, pe langa DNA, este “nepriceput”?! Ce ar fi daca i-am cere lui Claudiu Maior sa bage mana in buzunar (vezi foto cop) si sa dea inapoi toate milioanele de euro, alocate din banii nostri, in decursul anilor, pentru aceste “asocieri sportive”!?

Lasand implicarea Siletina SA in aceste combinatii dubioase, sa nu uitam de starea transportului local oferit de ei targumuresenilor:

5 iulie 2017 –  Transport local Tirgu Mures: Daca nu se aprind, le explodeaza rotile!

21 iunie 2017 –  Al 4-lea autobuz care a luat foc la Tirgu Mures!

20 iunie 2017 – Inca un autobuz a luat foc in Tirgu Mures, cartierul Tudor!

15 iunie 2017 – Autobuz in flacari – cartierul Cornisa!

24 mai 2017 – Un autobuz a luat foc in Tirgu Mures!

MS – Vom reveni, in scurt timp, cu celelalte ilegalitati descoperite de Curtea de Conturi. / Foto: colaj imagini